Het maken van leren handschoenen is onze grote passie, maar wij vinden het ook belangrijk om iets terug te doen voor anderen:

Op 25 april 2015 is Nepal getroffen door een enorme aardbeving. 9000 mensen kwamen om en 3,5 miljoen mensen raakten dakloos.

Hulpverlening kwam op grote schaal snel op gang, maar na een korte periode van wereldwijde hulp is Nepal naar de achtergrond verdwenen. Er komt nog steeds hulp, maar niet genoeg.

De armoede en schade van de aardbeving zijn nog steeds een groot probleem voor de mensen in Nepal. Het leven van veel kinderen is vernietigd, ze hebben ouders verloren en geen kans op scholing. Ook jonge mensen hebben weinig kansen op werk.

Wij hebben besloten de kinderen en jonge vrouwen te helpen die getroffen zijn door de aardbeving en extreme armoede.

Hoe helpen wij?

We zijn een partnerschap aangegaan met The Nepal Youth Foundation om weeskinderen en jonge vrouwen te helpen. Deze kinderen hebben hun ouders verloren tijdens de aardbeving en de vrouwen worden vaak gered uit slavernij en de mensenhandel.

The Nepal Youth Foundation bouwt een toekomst voor deze Nepalese kinderen. Ze zorgen voor onderwijs, huisvesting, eten en kleren. Ze leren de vrouwen een vak/beroep waarmee ze geld kunnen verdienen en onafhankelijk kunnen worden.

Onze samenwerking: We doneren 1% van onze winst

Bij Fratelli Orsini helpen wij onze klanten om warm de winter door te komen. Wij geloven erin dat iedereen er tijdens de winter warm en comfortabel bij moet zitten. Dit is dan ook waar wij aan bijdragen in Nepal.

Het geld dat we doneren wordt gebruikt om warme kleren te kopen voor de kinderen en jonge vrouwen zodat ook zij warm de winter doorkomen.

Doe jij met ons mee? Met elke aankoop bij Fratelli Orsini doneren we 1% van onze winst aan de community van The Nepal Youth Foundation.

Elk kind in het dorp krijgt zijn eigen setje kleren om de winter door te komen. Het geld wat overblijft wordt gebruikt om de kinderen onderwijs te geven en om de vrouwen te helpen hun eigen onderneming op te zetten.

 

Meer informatie