Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Het betalen van je aankopen bij Fratelli Orsini kan via Ideal, je Creditcard, PayPal, Bancontact (Mister Cash), Achteraf Betalen via Klarna (Betaal later. Klarna), of via een Bankoverschrijving. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Jouw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.


Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zullen de handschoenen naar je worden verzonden.

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
De banken waarmee je via iDEAL bij ons kan betalen zijn:
ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq, Handelsbanken en Moneyou.

Creditcard
Betalingen via je Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal
Met PayPal kun je bij Fratelli Orsini makkelijk en veilig betalen. Je bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Overschrijving per bank / SEPA
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt.

Klarna Gespreid betalen 
‘Betaal in 3 delen’ is een betalingsmogelijkheid waarbij het aankoopbedrag in 3 gelijke delen worden opgedeeld. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

KIarna Betaal nu.
Klarna: Betaal nu is een betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen of ze via een online bankoverschrijving betalen, of via een machtiging. Afrekenen is een kwestie van één keer klikken. Zijn er meer gegevens nodig om de transactie af te ronden? Dan vraagt Klarna daar automatisch naar.

Achteraf Betalen via Klarna (Betaal later. Klarna)
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.