Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Tot 50% korting! 🎁 - Zomer Sale

Handgemaakt in Napels, Italië - sinds 1998

Gratis ledergel & katoenen zakje

Werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending & retourneren

Betaalmethodes

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Uw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden.

Zodra de betaling door ons is ontvangen, zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zullen de handschoenen naar u worden verzonden.

Hieronder vindt u een overzicht van alle betaalmethodes die wij aanbieden:

Betaalmethodes

iDeal

iDeal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.

De banken waarmee u via iDEAL bij ons kan betalen zijn: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq, Handelsbanken en Moneyou.

Creditcard

Betalingen via uw Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express.

PayPal

Met PayPal kunt u bij Fratelli Orsini makkelijk en veilig betalen. U bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Overschrijving per bank / SEPA 

Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt.

Klarna Achteraf Betalen

Met ‘Betaal later’ betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaalt u nooit voor wat u terugstuurt. U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand heeft en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vindt u terug op de rekening die u van Klarna ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Klarna Gespreid betalen

‘Betaal in 3 delen’ is een betalingsmogelijkheid waarbij het aankoopbedrag in 3 gelijke delen wordt opgedeeld. De betalingen zullen iedere 3 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. U kunt uw geregistreerde kaart of bankrekening veranderen in de Klarna App.

KIarna Betaal nu

Klarna: Betaal nu is een betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen of ze via een online bankoverschrijving betalen, of via een machtiging. Afrekenen is een kwestie van één keer klikken. Zijn er meer gegevens nodig om de transactie af te ronden? Dan vraagt Klarna daar automatisch naar.