Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Handgemaakt in Napels, Italië - sinds 1998

Gratis ledergel & katoenen zakje

Werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending & retourneren

Over Fratelli Orsini

Onze missie is om het Italiaanse vakmanschap te behouden, te vieren en met de wereld te delen.

Onze passie voor traditionele Italiaanse accessoires drijft ons om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, gemaakt door familiebedrijven met de beste expertise en ervaring. Omdat Italiaans vakmanschap langzaam wordt vervangen door Chinese knockoffs en Chinezen die naar Italië komen om producten te maken, streven wij ernaar om echt Italiaans vakmanschap te blijven ondersteunen en te behouden voor de volgende generaties.

Bekijk de video hoe Fratelli Orsini de beste handschoenen ter wereld maakt

We zijn er trots op dat we al onze producten met de hand maken, met aandacht voor detail en met technieken die al generaties lang worden doorgegeven. Onze Italiaanse accessoires zijn elegant en tijdloos en belichamen de klassieke stijl die Italiaans vakmanschap wereldberoemd heeft gemaakt. Ons doel is ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal van het leven kunnen genieten, in de wetenschap dat ze een kwaliteitsproduct hebben dat een leven lang meegaat.

Onze collectie Italiaanse accessoires, waaronder leren handschoenen, auto-handschoenen, leren tassen en kasjmieren sjaals en mutsen, zijn ontworpen om een vleugje luxe toe te voegen aan je dagelijks leven. Doe mee en behoud de schoonheid en kwaliteit van Italiaans vakmanschap door te kiezen voor Fratelli Orsini.