Gratis ruilen & retourneren
  60 dagen bedenktijd + 1 jaar garantie

Het Ruilen / Retourneren van jouw handschoenen werkt heel simpel:

1. Klik hieronder op ''RETOUR AANMELDEN'' en selecteer daarna één van de vier retour redenen (maat niet goed, niet naar verwachting, product beschadigd, verkeerde product ontvangen).

2. Vul daarna jouw gegevens in en print zowel jouw Retourformulier als het Retourlabel uit (deze worden ook via de mail opgestuurd). Vergeet dus vooral jouw Retourformulier niet anders kunnen wij je retour niet verwerken!

3. Lever het pakketje daarna in bij één van de 750 DPD Pickup Parcelshops in het land. Klik hier om te zien waar die bij jou in de buurt zit.
.

 

Het Ruilen & Retourneren Beleid

Binnen 60 dagen terugsturen
Retourzendingen moeten binnen 60 dagen na de oorspronkelijke levering worden gedaan. Bestellingen die na meer dan 60 dagen worden geretourneerd, worden mogelijk niet geaccepteerd.
Vergeet niet jouw Retourformulier (ontvang je bij het aanmaken van de retour) bij te voegen bij de retourzending, anders kan het magazijn de retour niet verwerken.

Originele toestand
Alle handschoenen moeten in hun originele, ongedragen, ongevouwen toestand worden geretourneerd. Handschoenen mogen op geen enkele manier worden bevlekt, gevouwen, gekreukt, gedragen of worden beschadigd. Behalve in het geval van een fabrieksfout, worden handschoenen die aan ons worden geretourneerd in gebruikte of onverkoopbare staat, teruggestuurd naar de klant en zal er geen vervanging of terugbetaling plaatsvinden. Zorg ervoor dat de handschoenen in hun oorspronkelijke staat blijven door ze voorzichtig te hanteren, plat in te pakken voor verzending en de handschoenen nooit te vouwen.

Ledergel & Velvet Zakje
-  Ruil je de handschoenen voor een nieuwe maat, dan kun je het velvet zakje en de ledergel houden, deze hoef je niet mee terug te sturen.
- Stuur je de handschoenen retour en wil je het aankoopbedrag terug, stuur dan altijd het velvet zakje en ledergel ook mee. Ontbreken deze bij de retour zending dan zal dit in mindering worden gebracht van het terug te storten aankoopbedrag.